Qies is een jong en dynamische bedrijf wat zich richt op duurzame energie oplossingen. Door toepassing van innovatieve technieken spelen wij op een dynamische wijze in op de trends in de markt.

Qies richt zich op duurzame oplossingen in zonne-energie, ledverlichting, IR-verwarming en tal van aanverwante producten

We bieden klanten voordelen door een goede en verantwoorde keuze in componenten. Door co-development, monitoring en installatie ontzorgen we een klant zodat deze energie bespaart en meer comfort heeft.

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar meerdere medewerkers in diverse functies.

Service Engineer/ Monteur incl. Assemblage voorbereiding (32-40uur).

Wij hebben een vacature voor een service engineer / monteur welke in staat is bij de klant producten uit te wisselen, op te bouwen en te installeren. Gezien de wisselende vraag in het jaar en soort werkzaamheden worden in de overige tijd op het bedrijf assemblages gebouwd en voorbereid zodat afnemers minder overlast ondervinden van de ingeplande werkzaamheden.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

  • Op locatie uitwisseling/modificatie van zonne-energie omvormers.

  • Planning van diverse werkzaamheden bij klanten of de interne productie.

  • Het voorbereiden en montage van klantgerichte aanpassingen en installaties.

  • Bij klantenbezoeken en uitwisselen van apparatuur je ogen en oren open houden voor overige mogelijkheden uit het productportfolio.

  • Het in samenwerking met de afdeling verkoop voorbereiden van offertes voor non-standaard materialen en installaties.

  • Het verlenen van hand en spandiensten betreffende de eigen installaties.

Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een MBO-er elektrotechniek M/V met affiniteit voor installatietechniek. Je bent enthousiast, collegiaal en kunt goed zelfstandig werken. Gezien de aard van de werkzaamheden past geen 9 tot 5 mentaliteit. Kennis van installatietechniek en mogelijk middenspanningstechniek is een pré.

Wij bieden:

Een afwisselende baan met leuke collega’s en voldoende doorgroei mogelijkheden.
Volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te vergroten door middel van interne en externe trainingen betreffende onze innovatieve producten.
Heb je interesse in deze uitdaging op het gebied van duurzame energie opwekking en toegepaste elektronica en besturingstechniek.

Stuur dan je sollicitatie met CV op naar:

QIES B.V.
Nieuwstraat 116a
5126CH Gilze

t.a.v. dhr Ron Timmermans